Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
i30, fastback, lijnenspel, citytrip

De nieuwe Hyundai i30 Fastback

Alles wat je wilt

Speel het Hyunadai i30 Fastback Snelle Lijnenspel!

Opvallend design
De i30 Fastback heeft een opvallend design met een mooi lijnenspel. Dankzij zijn elegante daklijn en aflopende achterzijde is de Hyundai i30 Fastback een echte blikvanger. Ook de exclusieve lichtmetalen 17” velgen en de krachtige LED-verlichting dragen bij aan zijn gedurfde en opvallende uiterlijk.

Rijk uitgerust
Naast een mooi design geniet je ook van een rijke uitrusting. Zo is de Hyundai i30 Fastback voorzien van Apple CarPlay, navigatie met 8” touchscreen, volautomatische airconditioning en parkeersensoren met achteruitrijcamera. En de i30 Fastback biedt ook nog eens meer dan genoeg ruimte. Kortom: de i30 Hyundai Fastback heeft alles wat je wilt.

Win een citytrip
Heb jij net als de i30 Fastback oog voor detail? Speel het Snelle Lijnenspel! Je maakt dan kans op een citytrip naar keuze t.w.v. € 500. We geven deze prijs 5x weg dus je maakt veel kans. Doe snel mee!