Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Top
Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Vanaf zomer 2018 in de showroom

Stel samen

v.a. €39.195,-
Bekijk alle prijzen

Prestaties. Styling. Efficiency.

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met slechts 4 procent bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op!

Onweerstaanbaar elektrisch.

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De nieuwe zero emissie-auto Hyundai KONA Electric is de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling.

KONA Electric
Onderscheidend en individueel

De KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. De elegante, dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA elektrisch aangedreven wordt. Samen met de voor de KONA karakteristieke full-LED dubbele koplampen en zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de Hyundai KONA family.

Gedurfd design

Met zijn fraaie lijnen en kenmerkende styling is de KONA Electric aan alle kanten een opvallend fraaie verschijning.

KONA Electric
Stoere uitstraling van een SUV

Met zijn fraaie lijnen en kenmerkende styling is de Hyundai KONA Electric aan alle kanten een opvallend fraaie verschijning. Gespierde oppervlakken vloeien over in de contrasterende panelen onderlangs de carrosserie. Die geven hem de stoere uitstraling van een SUV.

Ervaar het beste
van twee werelden

De opvallend fraaie Hyundai KONA Electric biedt met zijn ruimte interieur uiterlijk en zijn uitzonderlijk grote actieradius van maar liefst 482 kilometer (volgens WLTP) het beste van twee werelden – zonder compromissen.

Flexibel opladen

Laad hem ’s nachts thuis op, of maak de batterij nog snel even helemaal vol bij een snellader onderweg. De KONA Electric biedt standaard diverse oplaadmogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.

Instelbare terugwinning remenergie

Het systeem wint extra energie terug door de elektromotor – in plaats van de remmen – de auto te laten afremmen. De energie die met dit regeneratieve remsysteem is teruggewonnen, wordt opgeslagen in het accupakket. Daarmee blijft de accucapaciteit van de KONA Electric langer op peil. De mate van regeneratief remmen is in te stellen met de schakelpeddels achter het stuur.

KONA Electric - pulse red KONA Electric - acid yellow KONA Electric - chalk white KONA Electric - galactic gray
 • Pulse Red met zwart dak
 • Acid Yellow met Dark Grey dak
 • Chalk White met zwart dak
 • Galactic Grey

Jij stylet ’m.

Mix de kleuren van je nieuwe KONA Electric en laat je eigen stijl zien. Met keus uit drie opvallende, contrasterende kleuren voor het dak kun je ook nog eens kiezen uit zeven carrosseriekleuren. Daarmee zijn er 21 kleurstijlen waarin je je KONA Electric kunt uitvoeren. Bekijk hier alvast een paar mogelijkheden.

Head-up display

Head-up display (HUD)

De geheel nieuwe Head-up Display (HUD) projecteert informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en andere meldingen direct in jouw blikveld. Je hoeft je ogen dus niet van de weg af te wenden.

Kona Electric, 7-inch digitaal instrumentarium

Nieuw 7-inch digitaal instrumentarium

Het instrumentarium is compleet opnieuw uitgevonden! Informatie over onder meer de rijmodus, het energieverbruik en de batterijcapaciteit vind je op het 7-inch scherm – in één oogopslag zie je het effect van je rijstijl op het rijbereik.

Hyundai KONA Electric

Elektrisch rijden op zijn best

Het stoere design van de carrosserie is met zijn gespierde vormen, ranke LED-verlichting en unieke detailafwerking een echte blikvanger. Je ziet het SUV-DNA erin weerspiegelt.

Aerodynamisch design
Licht signatuur
Aerodynamisch design

De Hyundai KONA Electric is ontworpen om er goed uit te zien en nog beter te rijden. Met aerodynamische designelementen als de gesloten grille en de aerodynamisch vormgegeven wielen – en niet te vergeten de gestroomlijnde onderzijde van de auto en de actieve luchtklep in de voorbumper – is de luchtweerstand nog verder verlaagd voor een nog hogere efficiency.

Herkenbare lichtsignatuur

Het unieke design van de dubbele full-LED-koplampen en de LED-dagrijverlichting geven de Hyundai KONA Electric een zeer herkenbare lichtsignatuur.

UIT AAN
Mooi en praktisch
Lichtmetalen velgen
Mooi en praktisch

De brede en stabiele uitstraling van de KONA Electric wordt geaccentueerd door de ranke dakranden, die bovendien nog 80 kilogram aan bagage kunnen dragen. Een imperiaal is dus een reële optie om je favoriete uitrusting mee te nemen.

Lichtmetalen velgen

De exclusieve lichtmetalen 17-inchvelgen zijn verfijnd voor optimale aerodynamica – de vormgeving verenigt stijl met efficiency.

Bagageruimte
LED-achterlichtunits
Bagageruimte
Bagageruimte

De elektrische aandrijving van de KONA Electric gaat niet ten koste van zijn bagageruimte, die 332 liter telt. De hoog openslaande achterklep en de lage laadvloer maken inladen van spullen eenvoudig. De bagageruimte is verder uit te breiden door de achterbank met een simpele handeling neer te klappen. Dan heb je maar liefst 1.114 liter bagageruimte. Voldoende voor een avontuurlijk weekendje weg.

LED-achterlichtunits

Ook de achterzijde is aerodynamisch van vorm. De ranke LED-achterlichtunits lopen rond de hoeken van de carrosserie. De eveneens rond de hoeken lopende beschermpanelen bieden plaats aan de richtingaanwijzers en achteruitrijlichten.

UIT AAN

Karakteristiek en individualistisch.

Ook door de aandacht voor detail is de KONA Electric zo bijzonder. Ervaar het uitzonderlijk hoge comfort en de hoogwaardige materialen die de inzittenden een aangenaam verfijnd gevoel geven.

Kleur & materiaal stoelbekleding
 • Zwart
  Zwart
  • Geweven stof
  • Zwarte stof en leder
  • Zwart leder
Interieur Kona Electric
Verbonden en onder controle

Het sportieve stuurwiel is voorzien van ergonomisch geplaatste knoppen om veilig de functies van de auto te bedienen. Een verwarmbaar stuur is een optie.

Nieuw 7-inch digitaal instrumentarium

Het instrumentarium is compleet opnieuw uitgevonden! Informatie over onder meer de rijmodus, het energieverbruik en de batterijcapaciteit vind je op het 7-inch scherm – in één oogopslag zie je het effect van je rijstijl op het rijbereik.

Kiezen met je vingertoppen

Schakelen is niet nodig. Je hoeft slechts te kiezen uit vooruit, achteruit of parkeren. En dat doe je met de schakelaars op de centrale console; de plek waar bij de conventionele auto’s de versnellingspook zit. Op die console bevindt zich ook de knop voor de elektrische parkeerrem.

Hyundai Kona Electric
Ruimte
De nieuwe Hyundai KONA Electric is een multitalent waar je overal mee uit de voeten kunt – met genoeg ruimte voor inzittenden en hun bagage dankzij een kofferbak van 332 liter inhoud (VDA). En met de achterbank neergeklapt heb je maar liefst 1.114 liter bagageruimte. Voldoende voor een avontuurlijk weekendje weg.
Console Hyundai KONA Electric
Middenconsole
De traditionele versnellingspook heeft plaatsgemaakt voor de vier keuzeknoppen voor vooruit en achteruit rijden, parkeren en neutraal. Daardoor is er onder de console extra bergruimte voor persoonlijke zaken. Dit is de grootste verandering ten opzichte van de conventionele KONA.
Hyundai KONA Electric zonnedak
Zonnedak
Laat de zon naar binnen schijnen en geniet nog meer van de omgeving met het optionele zonnedak.
Zonnedak is alleen een optie voor auto’s met dak in één kleur.

Kracht, fun en efficiency

Elektrisch rijden op zijn best met een fantastische acceleratie en ruim voldoende actieradius.

icons

Acceleratie (0-100 km/u)

7,6 sec.

icons

Max. vermogen

150 kW

icons

Rijbereik tot aan

482 km

icons

Snelladen

54 min. *

icons

Normaal laden (7,2 kW)

9 uur

35 min.*

icons

Max. snelheid

167 km/uur


* De gegevens hebben betrekking op de versie met de 64 kWh batterij. Alle gegevens zijn vastgesteld volgens de WLTP-regelgeving – die de praktijk beter benadert – en de cijfers zijn voorlopig. Volgens de NEDC-test bedraagt de actieradius 546 km. De NEDC-testmethode wordt vervangen door de WLTP-methode.
** Tot aan 80 % via een 100 kW DC-snellaadstation.

Rijden is echt genieten

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden. De 64 kWh-versie heeft een actieradius tot aan 482 kilometer.

Aandrijftechnologie Kona Electric
Elektromotor

Kies op basis van het vermogen en de actieradius uit twee batterijvarianten. De KONA Electric met 39,2 kWh biedt een topsnelheid van 155 km/u en een actieradius van 312 km (WLTP, volgens NEDC: 345 km). De versie met de 64 kWh-batterij biedt een topsnelheid van 167 km/u en een actieradius van 482 km (WLTP, volgens NEDC: 546 km).


 • High-performance (64 kWh)
 • Standaard (39,2 kWh)
Lithium-ion-polymeerbatterij

Hyundai heeft voor de KONA Electric gekozen voor de lithium-ion-polymeerbatterij in plaats van een conventionele nikkelmetaalhydridebatterij. Daardoor heeft het accupakket minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt het efficiënt en biedt het een uitstekend maximumvermogen. Het nieuwe temperatuurbeheerssysteem voor het accupakket verbetert de capaciteit en verlengt de levensduur van de batterij. Door de koppeling aan de airconditioning is het systeem voor de batterij watergekoeld en met een elektrisch element ook verwarmbaar.


Actieradius en batterijcapaciteit

 • 312 km / 39 kWh
 • 482 km / 64 kWh

Elektrische aandrijftechnologie

De zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn van de Hyundai KONA Electric zijn ontwikkeld voor een uitstekend weggedrag en een actieradius die voldoet aan de eisen van de dagelijkse praktijk. Het geheel nieuwe platform van de KONA biedt ruimte voor het accupakket zonder dat dat ten koste gaat van de interieurruimte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adaptive Smart Cruise Control (ASCC)

Meer veiligheid en minder stress, want dit systeem houdt automatisch een veilige afstand aan tot de voorligger. Remt die af, dan vermindert ook de KONA Electric de snelheid, zelfs tot aan stilstand. En hij trekt weer op tot de ingestelde snelheid als het verkeer opnieuw vaart maakt. Je moet dan wel even – door kort aanraken van het gaspedaal – een signaal geven dat de KONA Electric weer mag optrekken en aansluiten. Superhandig in de file!

Rijsignaal

Elektrisch aangedreven auto’s accelereren bijzonder snel en maken heel weinig geluid. Dat is natuurlijk geweldig, maar voetganger horen zulke auto’s niet aankomen. Daarom heeft Hyundai de KONA Electric voorzien van een melodieus signaal om voetgangers, fietsers, blinden en slechtzienden en (huis)dieren te waarschuwen dat hij eraan komt.

Klik op de button om het geluid te horen.

Opladen

Afhankelijk van de aansluiting op het stroomnet en de beschikbaarheid van een snellader biedt de KONA Electric diverse oplaadmogelijkheden.

Hyundai Kona Electric snel opladen

Snel opladen

Met een 100 kW gelijkstroomsnellader (DC) duurt het opladen van de batterij van de KONA Electric tot 80 % van de maximumcapaciteit slechts 54 minuten. Dat is voor beide versies gelijk. Aan een 50 kW-laadpunt kost het opladen van de 39 kWh-accu 57 minuten en die van 62 kWh 75 minuten.

Hyundai KONA Electric normal opladen

Normaal opladen

Via een aansluiting op een Wallbox aan huis of aan een wisselstroomlaadstation (AC) kost het 9 uur en 35 minuten om de grootste accu volledig op te laden en 6 uur en 10 minuten voor de kleinere versie. Via het stopcontact thuis en de ICCB (In-cable Control Box) bedraagt de laadtijd respectievelijk 19 en 31 uur. De KONA Electric wordt standaard geleverd met een 7,2 kW aan boord, die wisselstroom uit het stopcontact omvormt tot gelijkstroom waarmee de batterijen worden gevoed.

 • Batterijstatus In één oogopslag is het duidelijk: de actieradius en de batterijstatus worden duidelijk weergegeven, net als de laadtijd wanneer de auto is gekoppeld aan elk van de beschikbare laadstations.
 • Gereserveerde laadtijd Het vergt slechts een paar kliks om geld te besparen: gebruik de functie Charging Time Reservation op de centrale display om de begin- en eindtijd van het opladen te programmeren. Daarmee profiteer je van het daltarief en begin je de dag met een volle accu.
 • Laadlimiet Stel een limiet in voor het opladen van de batterij – bijvoorbeeld 50 % om gebruik te maken van een snellaadstation in de stad voor de reis naar huis – en laad de KONA Electric ’s nachts thuis volledig op terwijl je slaapt en het stroomtarief het laagst is.

Geprogrammeerd opladen

Hoe jij het wil. Het geavanceerde batterijmanagement in de Hyundai KONA geeft je de controle. Kies de tijden waarop het jou het beste uitkomt om de auto op te laden of wanneer het goedkope stroomtarief geldt.

Oplaadkabel Hyundai KONA ELectric

Oplaadkabel

De KONA Electric is uitgerust met een oplaadkabel met ICCB (In-cable Control Box). Je kunt de kabel thuis rechtstreeks op een stopcontact aansluiten (opladen op niveau 1). Laadtijd: 19 uur voor 39 kWh-accu en 31 uur voor 62 kWh-accu.*

*Afhankelijk van regio.

Oplaadkabel voor DC-/gelijkstroom-oplaadstations

Modus 3-oplaadkabel voor openbare DC-/gelijkstroom-oplaadstations

Voor zo snel mogelijk opladen aan een snellaadstation (DC, niveau 3). De laadtijd aan een 100 kWh-snellader tot 80 % van de capaciteit vergt 54 minuten voor beide accuvarianten. De laadtijd aan een 50 kWh-snellader vergt 57 minuten voor de 39 kWh-accu en 75 voor de 62 kWh-accu*.

*Afhankelijk van regio.

Wallbox voor thuis opladen

Wallbox thuis

Veel berijders van een elektrische auto kiezen ervoor een zogenoemde wallbox thuis te laten installeren. Daarmee is de batterij van de auto sneller op te laden dan via een gewoon stopcontact. Zo’n wallbox is gezekerd via een aparte groep.
Laadtijd met 7,2 kWh voor 39 kWh-batterij 6 uur en 10 minuten; voor 62 kWh-batterij 9 uur 35 minuten*.

*Afhankelijk van regio.

Ruim en praktisch

De nieuwe Hyundai KONA Electric is een multitalent waarmee je overal uit de voeten kunt – met genoeg ruimte voor inzittenden en hun bagage dankzij een kofferbak van 332 liter inhoud. En de KONA Electric biedt de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie die het leven makkelijker maakt. De premium geluidsinstallatie van KRELL heeft een fabelachtige geluidskwaliteit.

Draadloos opladen
KRELL premium geluidssysteem
Voorinstellingen interieurklimaat
Geventileerde/verwarmbare stoelen
5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
Draadloos opladen

Draadloos opladen

Op de pad in de middenconsole (Qi-standaard) kun je eenvoudig elke compatible smartphone draadloos opladen.

KRELL premium geluidssysteem

KRELL premium geluidssysteem

De premium geluidsinstallatie van KRELL biedt een fabelachtig geluid via de acht speakers, waarvan twee 20 mm tweeters, vier 160 mm woofers, een centrale 100 mm speaker en een 200 mm subwoofer. De achtkanaalsversterker levert 45 watt per kanaal voor een optimale geluidservaring.

Voorinstellingen interieurklimaat

Voorinstellingen interieurklimaat

Stap in een voorverwarmde auto. Is de KONA Electric aangesloten op een externe energiebron – thuis bijvoorbeeld in de garage – dan kun je een tijd instellen waarop hij voorverwarmd is tot de temperatuur van je keuze. Heerlijk comfortabel en het bespaart ook nog eens op het energiegebruik van de batterij. Daarmee kun je de elektriciteit die je niet gebruikt voor de verwarming gebruiken voor de aandrijving.

Geventileerde, verwarmbare stoelen

Geventileerde/verwarmbare stoelen

Lekker koel? Of liever aangenaam warm? De voorstoelen van de KONA Electric zijn er ook met een drietraps ventilatie-/verwarmingssysteem. Dat biedt comfort in elk seizoen.

Garanties

Garanties

Net als elke Hyundai is ook de KONA Electric gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met de 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Daarmee kun je genieten van wat belangrijk is in je leven, zonder zorgen over de auto. Geniet van de extra gemoedsrust met een van de beste garanties uit de automotive industrie – en die standaard bij Hyundai.

Bovendien is de krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in de KONA Electric gegarandeerd voor 8 jaar of 200.000 km (wat het eerst wordt bereikt).

Hyundai Kona Electric
Head-up display (HUD)
Direct in je blikveld zie je de geheel nieuwe Head-up Display (HUD), met informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en andere meldingen – zonder dat je je ogen van de weg hoeft af te wenden. Je activeert hem met een knop naast het stuurwiel en als je hem niet gebruikt, verdwijnt de head-up display in het dashboard.
Hyundai KONA Electric
Audio met 7-inch display
Voor de KONA Electric is er een infotainmentsysteem met een 7-inch kleuren touchscreen. Dit laat ook het beeld van de achteruitrijcamera met hulplijnen zien. Het systeem omvat Bluetooth-technologie voor een draadloze verbinding met je smartphone. En het is compatible met Apple CarPlayTM en Android AutoTM, zodat je muziek kunt streamen en alle functies van je smartphone plus je apps op het scherm ziet.
Apple CarPlayTM is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Android AutoTM is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.
Hyundai KONA Electric navigatie
8-inch navigatiesysteem
De KONA Electric biedt de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie die het leven makkelijker maakt. De optionele 8-inch touchscreen integreert 3D-navigatie, media en connectiviteitsdiensten. Hyundai biedt kosteloos een 7-jarig abonnement op LIVE Services, met realtime verkeersinformatie, weersverwachting, snelheidscontroles* en interessante informatie over de omgeving. Het is eveneens compatible met Apple CarPlayTM en Android AutoTM, zodat je alle functies van je smartphone plus je apps op het scherm ziet. Apple CarPlayTM is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Android AutoTM is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc. * De waarschuwing voor flitscamera’s bij snelheidscontroles is niet in alle landen leverbaar.
Dual-zone climate control

Dual-zone climate control

Kies de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Stel verschillende temperaturen in voor jezelf en je passagier voorin – of schakel de passagierszone uit om elektriciteit te besparen als je alleen onderweg bent.

Verwarmbaar stuur

Verwarmbaar stuur

Heerlijk: warme handen op een koude dag. Het verwarmbare stuur maakt autorijden in de winter een stuk aangenamer.

Dakrails voor imperiaal

Het dak op

Inpakken en wegwezen. De KONA Electric is voorzien van dakrails met een draagvermogen van 80 kg – dus een imperiaal is een reële optie om je favoriete uitrusting mee te nemen.

Hyundai SmartSense

Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde assistentiesystemen, biedt de KONA Electric het nieuwste op het gebied van actieve veiligheid – om je extra veiligheid en gemoedsrust te geven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Adaptive Smart Cruise Control (ASCC)

  Meer veiligheid en minder stress, want dit systeem houdt automatisch een veilige afstand aan tot de voorligger. Remt die af, dan vermindert ook de KONA Electric de snelheid, zelfs tot aan stilstand. En hij trekt weer op tot de ingestelde snelheid als het verkeer opnieuw vaart maakt. Je moet dan wel even -door kort aanraken van het gaspedaal- een signaal geven dat de KONA Electric weer mag optrekken en aansluiten. Superhandig in de file!

 • [H3] Forward Collision-avoidance Assist (FCA) met voetgangersherkenning

  De KONA Electric is voorzien van Forward Collision-avoidance Assist (FCA) met voetgangersherkenning; een geavanceerde actieve veiligheidsvoorziening die je waarschuwt voor gevaarlijke situaties. Het remt automatisch als dat nodig is. Op basis van input van de radar aan de voorzijde en de camerasensors werkt FCA in drie stadia. Het systeem waarschuwt je zowel optisch als met een geluidssignaal, remt afhankelijk van de dreiging van een aanrijding de auto af en remt op volle kracht om een aanrijding te voorkomen of de schade te beperken als een aanrijding niet is te voorkomen. Het systeem treedt in werking als een voertuig of een voetganger vóór de auto is gedetecteerd en bij snelheden van 8 km/u of meer.

 • Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW)

  Bij het achteruit uitparkeren uit een smalle parkeerplaats beperkt de Rear-Cross Traffic Collision Warning het risico van een aanrijding. Met behulp van twee radarsensoren aan de achterzijde waarschuwt het systeem je zowel optisch als met een geluidssignaal als er kruisend verkeer nadert.

 • Lane Following Assist (LFA)

  The All-New KONA Electric features Lane Following Assist (LFA). When activated, it keeps the SUV centred in its lane at speeds between 0 and 150 kilometres per hour on highways and city streets.

 • Lane Keeping Assist (LKA)

  De nieuwe KONA Electric is uitgerust met Lane Following Assist (LFA), dat de auto in het midden van de rijstrook houdt bij snelheden tussen 0 en 150 km/u op zowel de snelweg als in de stad.

 • Blind-spot Collision Warning (BCW) met Lane Change Assist

  Dit systeem maakt gebruik van twee radarsensoren onder in de achterbumper. Het waarschuwt je met een optisch signaal als een medeweggebruiker zich in de dode hoek van de KONA bevindt. Schakel je in een dergelijke situatie de richtingaanwijzer in, dan laat het Lane Change Assist-systeem een geluidssignaal als waarschuwing horen.

 • ASCC
 • FCA
 • RCCW
 • LFA
 • LKA
 • BCW
 • END
Hyundai Kona Electric
High Beam Assist (HBA)
De koplampen zijn leverbaar met moderne LED-techniek die heldere verlichting combineert met duurzaamheid en een veel lager energieverbruik dan halogeenverlichting. High Beam Assist schakelt automatisch grootlicht in wanneer dat kan en uit wanneer dat noodzakelijk is. HBA detecteert naderende voertuigen en voertuigen die vóór de KONA Electric in dezelfde rijstrook rijden en past de verlichting daar automatisch op aan. Dat voorkomt verblinding van medeweggebruikers.
Hyundai KONA Electric
Driver Attention Warning (DAW)
Driver Attention Warning waarschuwt je wanneer je tekenen van vermoeidheid toont om zo een potentieel ongeluk te voorkomen. Het systeem kijkt naar je rijpatroon om tekenen van afleiding of vermoeidheid te herkennen.
Hyundai KONA Electric veiligheid
Intelligent Speed Limit Warning (ISLW)
Intelligent Speed Limit Warning gebruikt de voorcamera en informatie van het navigatiesysteem om snelheidsborden te herkennen en geeft de snelheidslimiet en een eventueel inhaalverbod realtime weer op het navigatiesysteemscherm en op het TFT-scherm.
Console Hyundai KONA Electric
Low Beam Assist (LBA-S)
De statische Low Beam Assist (LBA-S) schakelt extra bochtverlichting aan of uit op basis van de voertuigsnelheid en stuurhoek.

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai KONA Electric wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties
als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

Vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking

Hyundai biedt op de KONA Electric vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem.

Batterijgarantie

Op de batterij van de KONA Electric biedt Hyundai acht jaar / 200.000 km garantie.

Lokale subsidies

Elektrisch rijden is in enkele Nederlandse gemeenten nog aantrekkelijker dankzij verschillende lokale subsidies en regelingen voor elektrisch aangedreven voertuigen en oplaadpunten. Informeer voor de exacte regelingen bij uw gemeente of provincie of kijk op deze website voor actuele informatie.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!
stel samen Stel je model samen acties Bekijk de acties offerte Offerte & inruil contact Neem contact op